Chiropractie Van Leeuwen

Behandeling van alle klachten met een oorsprong in het bewegingsapparaat

Alle onderdelen van ons lichaam staan met elkaar in verbinding via de zenuwen. Als er ergens een kink in de kabel komt, heeft dat effect op ons hele functioneren. Daarom kijken wij naar het hele lichaam en niet alleen naar de plek waar u op dat moment last van heeft. Zo krijgen wij een totaalbeeld en pakken we het probleem in de kern aan. De wervelkolom is hierbij van essentieel belang: het is de ‘beschermhoes’ van de zenuwen. Aangezien ieder lichaam anders is, zetten wij uw verhaal altijd centraal. Wat is er aan de hand? Hoe ziet uw leven eruit? Alleen door goed te kijken en luisteren, kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Zo behandelen we uw klachten gericht en verkleinen we de kans dat ze in de toekomst weer terugkomen.

Expertise
Rug-en nekklachten | Zwangerschap | Baby’s en kinderen | Sportblessures | Hoofdpijn

Contact
www.chiropractievanleeuwen.nl | info@chiropractievanleeuwen.nl | 010-220900Update in verband met de maatregelen rondom het corona virus.

Inmiddels zijn we gelukkig alweer een aantal maanden open volgens de richtlijnen van de NCA en het RIVM en hebben we al veel mensen die we onverhoopt af moesten bellen weer kunnen helpen vanuit onze nieuwe locatie. De receptie is weer aanwezig en van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd via de mail bereiken, mocht u ons telefonisch niet te pakken krijgen.

Natuurlijk zijn er wat dingen anders geregeld dan voorheen. Ten eerste omdat wij ons moeten houden aan vernieuwde richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging. Maar ook omdat wij onderdeel zijn van de Zorgcarrousel, waarbij wij, gezien corona, rekening moeten houden met de andere disciplines binnen ons pand. Omdat de anderhalve meter regeling hierbij niet altijd toegepast kon worden, hebben we de keuze gemaakt om onze ingang, al dan niet tijdelijk, te veranderen naar Anthony van Hobokenstraat 6. Het is nog niet helemaal af, maar we werken er nu al met veel plezier. Hopelijk voelt u zich ook op de nieuwe locatie weer net zo welkom.