Chiropractie Van Leeuwen

Behandeling van alle klachten met een oorsprong in het bewegingsapparaat

Alle onderdelen van ons lichaam staan met elkaar in verbinding via de zenuwen. Als er ergens een kink in de kabel komt, heeft dat effect op ons hele functioneren. Daarom kijken wij naar het hele lichaam en niet alleen naar de plek waar u op dat moment last van heeft. Zo krijgen wij een totaalbeeld en pakken we het probleem in de kern aan. De wervelkolom is hierbij van essentieel belang: het is de ‘beschermhoes’ van de zenuwen. Aangezien ieder lichaam anders is, zetten wij uw verhaal altijd centraal. Wat is er aan de hand? Hoe ziet uw leven eruit? Alleen door goed te kijken en luisteren, kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Zo behandelen we uw klachten gericht en verkleinen we de kans dat ze in de toekomst weer terugkomen.

Expertise
Rug-en nekklachten | Zwangerschap | Baby’s en kinderen | Sportblessures | Hoofdpijn

Contact
www.chiropractievanleeuwen.nl | info@chiropractievanleeuwen.nl | 010-220900Update in verband met de maatregelen rondom het corona virus.

Gelukkig zijn er al veel versoepelingen doorgevoerd. Helaas kunnen wij niet voldoen aan de 1,5m afstand tijdens een behandeling. Ook duren onze behandelingen langer dan 15 minuten. Daarom vragen wij van u om toch nog, tot nader orde, een mondkapje te dragen in de praktijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor en wij hopen natuurlijk vooral dat dit binnenkort allemaal niet meer nodig is.